Page content

Time management; valkuilen en drijfveren.

Time management; valkuilen en drijfveren.

De vakantie zit er weer op. Sommigen zitten direct weer in het ritme, voor anderen duurt dat langer. Waar je tijdens de vakantie de tijd wat meer los kan laten, zit je terug in je werk weer volop met activiteiten die je moet plannen. Soms is het werk blijven liggen tijdens je vakantie en moet je eerst een achterstand wegwerken. Soms kan je echt een nieuwe start maken met bijvoorbeeld een nieuw schooljaar en nieuwe leerlingen. Iedereen gaat anders met tijd om. Jullie hebben in eerdere blogs al kunnen lezen hoe verschillend Hermien en ik ‘onszelf managen’.

Ik heb een artikel geschreven waarin ik wat dieper inga op de verschillende types van denkwijzes die leiden tot een andere aanpak bij het managen van je tijd. Ieder type kent zijn of haar specifieke valkuilen en drijfveren. 

Ga hier naar het artikel over Time management; valkuilen en drijfveren. 

Wat voor type ben jij denk je? Of herken je je misschien in alle types? En kan je uit onze eerdere blogs halen welke types wij zijn?

Meer weten over de verschillende denkwijzes, kom dan naar ons Seminar De Denkwijzes!

Door op dit blog of het artikel te reageren krijgen je een kortingsvoucher van 150 euro voor het seminar!

 

 

 

 

 

Eva Keblusek
Eva is samen met Hermien initiatiefneemster van de Teamleiders Academie. In de achterliggende jaren is Eva bij verschillende organisaties betrokken geweest. Wat haar opviel is dat mensen het zo lastig vinden om samen te werken. In plaats dat medewerkers en leidinggevenden gebruik maakten van de verschillen in mensen, werden de zaken die niet werkten benadrukt. Eva heeft er haar missie van gemaakt om leidinggevende en teams te laten zien hoe ze elkaars kwaliteiten kunnen benutten. Dit mondt uit in het begeleiden van teams en teamleiders, met als resultaat dat teams effectiever zijn gaan werken. En niet alleen effectiever, maar ook met meer begrip en plezier.

Comment Section

0 reacties op “Time management; valkuilen en drijfveren.

Plaats een reactie


*


Meer inspiratie opdoen?