Page content

Wanneer ben jij aan rust toe?

Wanneer ben jij aan rust toe?

Zoals jullie gemerkt hebben, is het een tijd geleden dat wij blogs hebben geplaatst. Het werk heeft de overhand genomen en wij hebben niet de rust gecreëerd om te schrijven. Natuurlijk hadden we een planning kunnen maken. Natuurlijk hadden we het beter kunnen doen in ogen van anderen. En wij deden wat we deden: de aandacht richten op wat aandacht nodig had.

Rustmomenten

Bij mij is in alle hectiek de behoefte ontstaan om weer rustmomenten in te bouwen. Daarom heb ik op dit moment bewust gekozen voor wat minder uren interim-werk. De tijd die overblijft kan ik goed gebruiken. Allereerst om mijzelf weer te scholen. Ik zal jullie binnenkort op de hoogte brengen van de lessen die ik geleerd heb uit de colleges die ik gevolgd heb over Organisatie 3.0. Daarnaast kan ik de tijd weer gebruiken voor onze website en voor jullie onze volgers.

Om de tijd efficiënt in te kunnen zetten wil ik jullie vragen om met ons mee te denken. Wij zijn benieuwd waar jullie in deze tijd tegenaan lopen en welke inspiratie jullie zouden kunnen gebruiken. Wij vragen hier actief naar, omdat we weten hoe het is om overspoeld te worden door informatie. Dan is de behoefte aan informatie en inspiratie die aansluit bij de belevingswereld zinvoller dan weer nieuwe informatie waar je niet op zat te wachten.

Denken tot rust laten komen

Dit alles kan weer ontstaan omdat ik mijn denken tot rust laat komen.  En ja, inspirerende plekken opzoeken helpt ook. Rust in combinatie met het kwinkeleren van de vogels, voor mij een inspiratiebron om op te laden.

De twee thema’s waar wij onverminderd aandacht aan besteden zijn: samenwerken en leiderschap. We horen graag wat we voor jullie kunnen betekenen.

Hermien Dannenberg
Hermien is samen met Eva initiatiefneemster van de Teamleiders Academie. In de achterliggende jaren is Hermien bij verschillende organisaties betrokken geweest. Wat opviel was dat de leidinggevenden in het middenmanagement wel een steun in de rug konden gebruiken. Hermien is vooral bezig met de vraag: hoe kan je je als leidinggevende staande houden zowel richting je team als richting je eigen leidinggevende. Leiderschap is een onderwerp waar Hermien graag haar visie over geeft. Dit mondt uit in het begeleiden van teams en teamleiders, met als resultaat dat teams effectiever zijn gaan werken. En niet alleen effectiever, maar ook met meer begrip en plezier.

Comment Section

0 reacties op “Wanneer ben jij aan rust toe?

Plaats een reactie


*


Meer inspiratie opdoen?