Page content

Over ons

teamleidersacademie over ons

Hermien Dannenberg en Eva Keblusek

De drijvende krachten achter de Teamleiders Academie zijn Hermien Dannenberg en Eva Keblusek.

De Teamleiders Academie is gericht op teamleiders en hun teams. Wij zijn erachter gekomen dat er voor het hoger management van alles georganiseerd en geregeld wordt en ook voor de teams, maar dat er weinig focus is op het middenmanagement, de teamleiders van deze wereld.

Wij zijn van mening dat juist teamleiders de steun die nodig is verdienen. Om teamleider te zijn moet je een veelzijdig leider zijn, die zich staande kan houden in het midden. Daar kan je in onze beleving steun, inspiratie en visie bij gebruiken.

Die inspiratie kan je vinden op de Teamleiders Academie. Tevens verzorgen wij workshops en trainingen, waar je ook inspiratie en visie op kan doen.

Hermien heeft in de achterliggende jaren ervaring opgedaan in verschillende branches, zoals de verstandelijk gehandicaptenzorg, het onderwijs, de ict-wereld en de reinigingswereld. Tijdens haar studie Nederlandse taal en cultuur aan de universiteit van Utrecht begon Hermien met het volgen van verschillende communicatietrainingen. Hier is ze nooit meer mee gestopt. Haar opvatting is dat het goed is dat een trainer in beweging blijft en zichzelf blijft uitdagen. Als interim-leidinggevende brengt Hermien de inzichten in de praktijk. Ze kan meepraten over de dilemma’s en uitdagingen van teamleiders.

Eva Keblusek is vanuit de wetenschappelijke onderzoekswereld overgestapt naar het geven van trainingen en delen van haar kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke groei, communicatie en leiderschap. Hier ligt haar passie en kracht. Naast psychotherapie heeft ze verschillende trainingen gevolgd op het gebied van communicatie en leiderschap en blijft ze zich ontwikkelen. Inmiddels heeft ze ervaring opgedaan bij verschillende organisaties zowel bij profit- als non profit instellingen waaronder onderwijsinstellingen, gemeentes en ziekenhuizen.

De liefde voor mensen en het bijdragen aan een energieke en inspirerende communicatie, goede samenwerking en effectief leiderschap zijn de drijfveren van Movimente en de Teamleiders Academie.

 

Meer inspiratie opdoen?