Page content

Teamleiders Academie voor teamleiders die willen groeien in veelzijdig leiderschap

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct het e-boek 21 Tips voor Teamleiders!

Wij hebben ook een hekel aan spam!

Aan de ene kant heb je het management dat van alles wil waar je zelf misschien soms een heel andere visie op hebt. Aan de andere kant heb je je team dat je een bepaalde kant op wil sturen en wil motiveren en inspireren.Teamleider of projectleider zijn is een mooi en uitdagend beroep. Soms kan het zijn dat je tussen twee vuren inzit…

Het is heerlijk om gelijkgestemden te ontmoeten en uit de verhalen op te maken dat jij niet de enige bent die met bepaalde zaken worstelt.

Speciaal voor jou!

De Teamleiders Academie is een platform dat die interactie wil stimuleren. Op onze website vind je een kennisbank met artikelen die relevant zijn voor teamleiders en leidinggevenden. Daarnaast vind je blogs over onderwerpen die aan leiderschap en samenwerken gerelateerd zijn, die met regelmaat verschijnen.

Naast het online platform op de website willen we ook de teamleiders graag fysiek bij elkaar brengen. Dit doen we onder andere door het organiseren van speciale VIP-dagen voor leidinggevenden.

Wij ondersteunen, inspireren en faciliteren je graag in je rol als leider van een team!

Door hieronder je naam en e-mail achter te laten blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe interessante artikelen en blogs vanuit de Teamleiders Academie en natuurlijk van onze off-line activiteiten waaronder onze V.I.P dagen.

Indien je niet langer op de hoogte gehouden wilt worden, kan je je ten alle tijden weer afmelden.

Gratis e-boek!

Direct met je inschrijving ontvang je ons gratis e-boek 21 Tips voor Teamleiders.  Hierin geven wij je een aantal tips ter inspiratie voor jouw leiderschap op het gebied van:

  • persoonlijke ontwikkeling;
  • de menskant van leiderschap en;
  • de organisatiekant van leiderschap.

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct het e-boek 21 Tips voor Teamleiders!

Wij hebben ook een hekel aan spam!

Meer inspiratie opdoen?