Inspiratie sessie voor leidinggevenden

Leren van en met elkaar

Wanneer?

26 januari 2022
van 10:00 - 11.00u

Waar?

Via Zoom.

Aanmelden voor de

inspiratiesessie?

Thema Focus op 2022

Maandag 17 januari is het Blue Monday, ook wel de meest deprimerende dag van het jaar genoemd. De goede voornemens waarmee mensen het jaar gestart zijn, zijn vaak alweer achterhaald. 

Gedrag in stand houden wat niet vanzelfsprekend gaat is lastig. Anders deed je dat al wel en zou het geen 'goed voornemen' zijn. Dat geldt voor jou en voor je teamleden. 

Wat helpt is focus te houden op het eindresultaat. Wat is je perspectief waar je het allemaal voor doet? Wat wil jij bereiken? 

Daarom is het nu een goed moment om de focus (weer) scherp te stellen op de resultaten die jij voor ogen hebt voor 2022.

In de inspiratiesessie ga je op een andere manier kijken naar jouw 'goede voornemens' voor 2022. Je gaat met je eigen verlangens en voornemens aan de slag en krijgt tips om de focus erin te houden.

“Houd altijd je ogen open. Blijf kijken. Want wat je ziet, kan je inspireren.”
– Grace Coddington

Waarom een inspiratiesessie?

Je bent gedreven, je doet het op jouw manier, je focust op je team en hoe je hen het beste kan faciliteren, korte termijn doelen trekken je de inhoud en operatie in en af en toe maak je tijd om het lange-termijnperspectief en de strategische vraagstukken onder de loep te nemen. 


Tijd voor reflectie nemen schiet er vaak bij in. Je reflecteert wel maar vaak met dezelfde mensen en vaak ook uit dezelfde context. Wanneer en hoe word jij gevoed met nieuwe ideeën? Wanneer stap je er echt even uit en laat je je inspireren? 


In de inspiratiesessies komen verschillende onderwerpen aan bod die voor teamleiders en professionals uit verschillende branches relevant zullen zijn. Het samen sparren en delen van kennis, ervaringen en zienswijzen is waardevol en geeft vaak verrassende nieuwe invalshoeken en ideeën. 

Laat je een uur lang inspireren en verrijk jezelf en anderen met nieuwe verrassende invalshoeken  om daarna opgeladen weer aan de slag te gaan. 

Ben jij erbij? 

Aanmelden voor de

inspiratiesessie?