21 Tips voor Teamleiders

  • Je ontdekt dat leidinggeven een vak is.
  • Je ontdekt dat het teamleiderschap een veelzijdige rol is.
  • Je krijgt tips hoe je op een leuke  en efficiënte manier kan leidinggeven. 
  • En je leert hoe je het team de beste versie van zichzelf kan laten zijn.

    Ontdek hoe jij  je leiderschapsstijl nog verder kan doorontwikkelen.

Download het e-boek en laat ons weten wat je ervan vond en welke tips je in de praktijk toegepast hebt. 


50%
E-boek: 21 Tips voor Teamleiders
E-boek downloaden
21 Tips voor Teamleiders

Door: Hermien Dannenberg & Eva Keblusek

Hermien Optin

Leren van ervaring?

Dit e-boek is voor jou in je leidinggevende rol. Het bevat allemaal tips die wij verzameld hebben door de tijd heen. Onze eigen ervaring is in het e-boek verwerkt, maar ook de ervaring van al de teamleiders die wij verder hebben mogen helpen. Daarnaast zijn sommige tips universeel, dus als je nog niet de leidinggevende rol vervult, dan zijn we er toch van overtuigd dat de tips je kunnen helpen!

Eva Optin

Wij zijn Teamleidersacademie

Sinds 2012 hebben Eva Keblusek en Hermien Dannenberg de krachten gebundeld en zijn ze samen de Teamleidersacademie begonnen. Eva is haar carrière gestart in de wetenschap en vanuit die basis heeft ze verder haar pad uitgestippeld. Vooral het communiceren en samenwerken zijn onderwerpen die haar blijven fascineren. Als de communicatie en samenwerking goed verloopt, dan vindt iedereen dat normaal. Maar als de communicatie en samenwerking niet goed verloopt, dan is de impact doorgaans groot. Daarom is Eva in 2006 haar eigen bedrijf gestart om aan de vebetering van communciatie en samenwerking in teams bij te dragen. 

Hermien is haar carrière gestart in het onderwijs en de zorg toen ze nog studeerde. Naast de studie en het werk, volgde ze ook communicatie- en leiderschapstrainingen. Een intense tijd waarin ze veel geleerd heeft. Dat resulteerde in 2008 in de start van haar bedrijf waarin ze haar kennis en ervaring over wilde dragen middels het verzorgen van trainingen en trainingstrajecten. In 2012 is daar het interim-leidinggeven bijgekomen, precies het jaar waarin ook de teamleidersacademie opgericht is.

In de achterliggende 10 jaar hebben ze gewerkt met teamleiders en hun teams, alsook met leidinggevenden in spe.

“Als teamleider is het zo waardevol om het e-boek tot je te nemen. Daar staan zeer bruikbare en makkelijk toepasbare tips. Houd die voor ogen en je bent de leider met visie die voor anderen een voorbeeld is en hen hierdoor inspireert en motiveert.

Je wordt een volwaardige sparringspartner voor jouw collega’s en leidinggevende(n) en je bereikt met je team de mooiste resultaten.


- Gaby Kolmus, teamleider Jeugd en Gezin

Download: 21 Tips voor Teamleiders

 
21 Tips voor Teamleiders
50%
E-boek: 21 Tips voor Teamleiders
E-boek downloaden