Inspiratie sessie voor leidinggevenden

Leren van en met elkaar

Wanneer?

24 november 2021
van 14:00 - 15.00u

Waar?

Via Zoom.

Aanmelden voor de

inspiratiesessie?

Inspireren en geinspireerd worden

Je kunt eindeloos boeken lezen en trainingen volgen. Onze ervaring is dat het toepassen van de lessen vooral een ontdekkingsreis is naar jezelf en dat het wendbaarheid en veerkracht vraagt om blijvend te leren.  


Het is een uitdaging om het beste uit jezelf en je team te halen en resultaat te creëren. Leiderschap is maatwerk met behulp van mensenkennis, inzicht, moed boven gemak, reflectief vermogen en focus.

“Houd altijd je ogen open. Blijf kijken. Want wat je ziet, kan je inspireren.”
– Grace Coddington

Vitale Teams

Leidinggeven is mensenwerk

Kortom, vitaal leiderschap is een manier van leidinggeven waarin je op een creatieve manier  nieuwe vraagstukken helpt oplossen door in gesprek te gaan met anderen, door je eigen kennis en ervaring en soms ook door simpelweg geluk te hebben dat je aan de juiste knoppen hebt gedraaid. 


In deze snel veranderende tijd is leidinggeven ook aan verandering onderhevig.  Wat niet veranderd is, is het blijven zoeken naar de verbinding, het creëren van eigenaarschap en het realiseren van resultaten.
Herkenbaar? Hoe doe jij dat? Wat vind je lastig?


Thema Werkgeluk

Onze vorige inspiratiesessie ging over veerkracht. Veerkracht en werkgeluk zijn met elkaar verbondenVeerkrachtige mensen ervaren over het algemeen meer werkgeluk. Daarnaast draagt het bij aan de veerkracht van mensen. 


In het Handboek Werkgeluk onder redactie van Ad Bergsma, Onno Hamburger en Erwin Klappe wordt het thema werkgeluk veelzijdig in kaart gebracht door tal van experts.

-  Hoe stimuleer je werkgeluk in je hele organisatie?

-  Hoe stimuleer je het werkgeluk in jouw team?  

-  Hoe vergroot je je eigen werkgeluk? 


In deze inspiratiesessie gaan we vooral in op de laatste twee onderdelen.

Wat is werkgeluk voor jou? Wat draagt bij aan jouw werkgeluk en hoeveel invloed heb jij daar zelf op? En hoe kan jij bijdragen aan het werkgeluk van anderen?


Laat je een uur lang inspireren om daarna gelukkiger en energieker weer aan de slag te gaan op jouw (werk)plek.


Ben jij erbij? 

Aanmelden voor de

inspiratiesessie?

arrow_drop_up arrow_drop_down