Page content

De vergadering….

In de blogs van de afgelopen weken hebben jullie kennisgemaakt met de vier denkwijzes in de personen van Anton Aerts (A-denkwijze), Beatrice Bochove (B-denkwijze), Carlos Corbusier (C-denkwijze) en Daphne Duineveld (D-denkwijze). Jullie hebben in hun hoofden de gedachten kunnen horen die ze op een doorsnee dag thuis hadden waaronder de situatie van Meneer Jansen. In onze laatste blog hebben jullie kennisgemaakt met meneer Jansen en zijn situatie. Een uitdagend vraagstuk waarin zakelijke risico’s en menselijkheid met elkaar in balans gebracht moeten worden. ’s Maandags wordt de situatie besproken in een vergadering…

Lees meer

Kennismaking met mevrouw Duineveld

In de komende serie blogs, nemen we jullie mee in de verhalen van vier mensen. We hebben meneer Aerts, mevrouw Bochove, meneer Corbusier en mevrouw Duineveld. We zullen iedere persoon afzonderlijk aan jullie voorstellen, waarna we ze samenbrengen om te zien hoe zij zich tot elkaar verhouden in de communicatie. Dit blog is blog 4 uit een serie van 6.

Lees meer

Kennismaking met meneer Corbusier

In de komende serie blogs, nemen we jullie mee in de verhalen van vier mensen. We hebben meneer Aerts, mevrouw Bochove, meneer Corbusier en mevrouw Duineveld. We zullen iedere persoon afzonderlijk aan jullie voorstellen, waarna we ze samenbrengen om te zien hoe zij zich tot elkaar verhouden in de communicatie. Dit blog is blog 3 uit een serie van 6.

Lees meer

Kennismaking met mevrouw Bochove

In de komende serie blogs, nemen we jullie mee in de verhalen van vier mensen. We hebben meneer Aerts, mevrouw Bochove, meneer Corbusier en mevrouw Duineveld. We zullen iedere persoon afzonderlijk aan jullie voorstellen, waarna we ze samenbrengen om te zien hoe zij zich tot elkaar verhouden in de communicatie. Dit blog is blog 2 uit een serie van 6.

Lees meer

Kennismaking met meneer Aerts

In de komende serie blogs, nemen we jullie mee in de verhalen van vier mensen. We hebben meneer Aerts, mevrouw Bochove, meneer Corbusier en mevrouw Duineveld. We zullen iedere persoon afzonderlijk aan jullie voorstellen, waarna we ze samenbrengen om te zien hoe zij zich tot elkaar verhouden in de communicatie. Dit blog is blog 1 uit een serie van 6.

Lees meer

Wanneer ben jij aan rust toe?

Zoals jullie gemerkt hebben, is het een tijd geleden dat wij blogs hebben geplaatst. Het werk heeft de overhand genomen en wij hebben niet de rust gecreëerd om te schrijven. Natuurlijk hadden we een planning kunnen maken. Natuurlijk hadden we het beter kunnen doen in ogen van anderen. En wij deden wat we deden: de aandacht richten op wat aandacht nodig had.

Lees meer

Pagina 1 van 712345...Minst recente »

Meer inspiratie opdoen?