Inspiratie sessie voor leidinggevenden

Leren van en met elkaar

Wanneer?

27 oktober 2021
van 10:00 - 11.00u

Waar?

Via Zoom.

Aanmelden voor de

inspiratiesessie?

Inspireren en geinspireerd worden

Je kunt eindeloos boeken lezen en trainingen volgen. Onze ervaring is dat het toepassen van de lessen vooral een ontdekkingsreis is naar jezelf en dat het wendbaarheid en veerkracht vraagt om blijvend te leren.  


Het is een uitdaging om het beste uit jezelf en je team te halen en resultaat te creëren. Leiderschap is maatwerk met behulp van mensenkennis, inzicht, moed boven gemak, reflectief vermogen en focus.

“Houd altijd je ogen open. Blijf kijken. Want wat je ziet, kan je inspireren.”
– Grace Coddington

Vitale Teams

Leidinggeven is mensenwerk

Kortom, vitaal leiderschap is een manier van leidinggeven waarin je op een creatieve manier  nieuwe vraagstukken helpt oplossen door in gesprek te gaan met anderen, door je eigen kennis en ervaring en soms ook door simpelweg geluk te hebben dat je aan de juiste knoppen hebt gedraaid. 


In deze snel veranderende tijd is leidinggeven ook aan verandering onderhevig.  Wat niet veranderd is, is het blijven zoeken naar de verbinding, het creëren van eigenaarschap en het realiseren van resultaten.
Herkenbaar? Hoe doe jij dat? Wat vind je lastig?


Thema Veerkracht

ln deze tijden heb je veerkracht nodig! Veerkracht als leidinggevende, veerkracht als team en zeker ook veerkracht als organisatie. 


In deze inspiratiesessie willen we aan de hand van het gedachtegoed van Paul Donders uit zijn boek Veerkracht , met jullie dieper ingaan op dit thema.

Hoe kan je veerkracht ontwikkelen? Hoe bevorder je veerkracht bij jezelf en bij je medewerkers? Hoe staat het met je eigen veerkracht? 

Laat je een uur lang inspireren om daarna weer veerkrachtig en opgeladen aan de slag te gaan op jouw plek.


Ben jij erbij? 

Aanmelden voor de

inspiratiesessie?

arrow_drop_up arrow_drop_down