Inspiratie sessie voor leidinggevenden

Leren van en met elkaar

Wanneer?

29 september 2021
van 11:30 - 12.30u

Waar?

Via Zoom.

Aanmelden voor de

inspiratiesessie?

Inspireren en geinspireerd worden

Je kunt eindeloos boeken lezen en trainingen volgen, zonder al het geleerde in  praktijk te brengen. Onze ervaring is dat het toepassen van de lessen vooral een ontdekkingsreis is naar jezelf en dat het wendbaarheid en veerkracht vergt om blijvend te leren.  


Het is een uitdaging om het beste uit jezelf en je team te halen en om de gewenste resultaten te creëren. Leiderschap is maatwerk met behulp van mensenkennis, inzicht, moed boven gemak, reflectief vermogen en focus houden.

“Houd altijd je ogen open. Blijf kijken. Want wat je ziet, kan je inspireren.”
– Grace Coddington

Vitale Teams

Leidinggeven is mensenwerk

Kortom, vitaal leiderschap is een manier van leidinggeven waarin je op een creatieve manier  nieuwe vraagstukken helpt oplossen door in gesprek te gaan met anderen, door je eigen kennis en ervaring en soms ook door simpelweg geluk te hebben dat je aan de juiste knoppen hebt gedraaid. 


In deze snel veranderende tijd is leidinggeven ook aan verandering onderhevig.  Wat niet veranderd is, is het blijven zoeken naar de verbinding, het creëren van eigenaarschap en het realiseren van resultaten.
Herkenbaar? Hoe doe jij dat? Wat vind je lastig?


Als interim-manager en teamcoach komen wij steeds weer in een ander team, met andere mensen, in een andere organisatie en een andere werkcultuur. Dat vraagt van ons wendbaarheid en veerkracht. De lessen die wij hebben geleerd delen we graag met jullie. En we laten ons graag inspireren door jullie ervaringen. Wij bij de teamleidersacademie geloven in het elkaar inspireren en aanmoedigen. Samen kom je verder. Daarom deze Zoom-inspiratiesessie waar we ingaan op de volgende items die dagelijkse kost zijn voor velen van ons: 

  1. Hoe kom je uit de waan van de dag?
  2. Hoe creëer je eigenaarschap?
  3. Hoe breng je de boodschap over zodat er wat mee gebeurt? 
  4. Hoe houd je iedereen tevreden waar nodig?
  5. Hoe kan jij bijdragen aan het creëren van een Vitaal team? 
  6. Hoe blijf je zelf vitaal? 
  1. Hoe houd jij de zaag scherp? 


Deze Zoom-lunch-inspiratiesessie is een alternatief voor jouw normale lunchgewoonte om even te vertragen om daarna weer te kunnen versnellen. Na een inspirerend uur weer enthousiast aan de slag om het verschil te maken op jouw plek door te brainstormen, de dialoog aan te gaan met inspirerende andere leiders en inzichten te delen!


Kort, gefocust en helder. 

Ben jij erbij?

Aanmelden voor de

inspiratiesessie?

arrow_drop_up arrow_drop_down