Nieuwe inspiratieblogs

Al zolang ik me kan heugen staat onder onze bedrijfsnamen Visie, groei en inspiratie. Deze 3 woorden dekken voor ons nog steeds de lading. Je hebt Visie nodig om te weten welke kant je opgaat. Zo kan je vanuit die visie bijdragen aan de groei van een organisatie, een team en individuele teamleden. Om tot een visie toe komen en groei te kunnen bewerkstelligen helpt het om geïnspireerd te worden door anderen.

Daarom zijn we aan een nieuw initiatief begonnen. Want het woord ‘Inspiratie’ geven we zeker lading in onze offline en online trajecten, maar we hebben dat nog niet zo concreet opgepakt in inspiratieblogs.

Wat betekent inspiratie? Inspiratie komt van het latijnse woord ‘in spirare’ wat letterlijk inademen of inblazen betekent. Door adem komt een wezen tot leven. De Van Dale geeft 4 betekenissen weer:

  1. inademing
  2. (Abstract) bezieling
  3. (Theologisch) ingeving van God aan hen die zijn openbaringen mondeling of schriftelijk meedelen
  4. (Concreet) ingeving, inval

Wat wij graag willen creëren is dat je na het lezen van het blog inspiratie hebt opgedaan of nieuwe ingevingen hebt gekregen die jij weer kan toepassen in jouw situatie. Iedere situatie is immers uniek? Wij geloven in SAMEN. We hebben elkaar nodig om tot betere en grootsere plannen en resultaten te komen. Daar dragen wij graag aan bij door elke week een kort blog te schrijven over datgene wat ons geïnspireerd heeft. En waar mogelijk nog vaker.

We horen graag waar jij je inspiratie uit haalt. Zijn er onderwerpen waar je graag inspiratie over op doet? Laat het ons weten in de comments. En wil je zelf graag iets delen waar anderen weer blij van worden? Reageer onder deze blog.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

21 Tips voor Teamleiders.

Direct met je inschrijving ontvang je ons gratis e-boek 21 Tips voor Teamleiders. Hierin geven wij je een aantal tips ter inspiratie voor jouw leiderschap op het gebied van:
50%
E-boek: 21 Tips voor Teamleiders
E-book downloaden