Time management; valkuilen en drijfveren.
04 september 2014 

Time management; valkuilen en drijfveren.

De vakantie zit er weer op. Sommigen zitten direct weer in het ritme, voor anderen duurt dat langer. Waar je tijdens de vakantie de tijd wat meer los kan laten, zit je terug in je werk weer volop met activiteiten die je moet plannen. Soms is het werk blijven liggen tijdens je vakantie en moet je eerst een achterstand wegwerken. Soms kan je echt een nieuwe start maken met bijvoorbeeld een nieuw schooljaar en nieuwe leerlingen. Iedereen gaat anders met tijd om. Jullie hebben in eerdere blogs al kunnen lezen hoe verschillend Hermien en ik ‘onszelf managen’.

Ik heb een artikel geschreven waarin ik wat dieper inga op de verschillende types van denkwijzes die leiden tot een andere aanpak bij het managen van je tijd. Ieder type kent zijn of haar specifieke valkuilen en drijfveren. 

Ga hier naar het artikel over Time management; valkuilen en drijfveren. 

Wat voor type ben jij denk je? Of herken je je misschien in alle types? En kan je uit onze eerdere blogs halen welke types wij zijn?

Meer weten over de verschillende denkwijzes, kom dan naar ons Seminar De Denkwijzes!

Door op dit blog of het artikel te reageren krijgen je een kortingsvoucher van 150 euro voor het seminar!

 

 

 

 

 

Over de schrijver
Eva Keblusek is vanuit de wetenschappelijke onderzoekswereld overgestapt naar het geven van trainingen en delen van haar kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke groei, communicatie en leiderschap. Hier ligt haar passie en kracht. Naast psychotherapie heeft ze verschillende trainingen gevolgd op het gebied van communicatie en leiderschap en blijft ze zich ontwikkelen. Inmiddels heeft ze ruim 10 jaar ervaring opgedaan bij verschillende organisaties zowel bij profit- als non profit instellingen. Sinds 2014 heeft ze binnen de zorg teams begeleidt in hun ontwikkeling naar zelfstandige, vitale en zelforganiserende teams.
Reactie plaatsen

21 Tips voor Teamleiders.

Direct met je inschrijving ontvang je ons gratis e-boek 21 Tips voor Teamleiders. Hierin geven wij je een aantal tips ter inspiratie voor jouw leiderschap op het gebied van:
50%
E-boek: 21 Tips voor Teamleiders
E-book downloaden